2012. október 4., csütörtök

Paris Fashion Week Spring/Summer 2013 - 7. nap

A bűvös utolsó előtti nap, még mindig Párizsból...

Chanel
Karl Lagerfeld újra egy klasszikus Chanel kollekcióval kápráztatta el a párizsi közönséget. A mi jó öreg Karlunk még mindig kísérletező kedvében van, így több világosabb szín (fehér, kék, pink) is bekerült a kollekcióba. Persze még így is jócskán maradt fekete tweed kosztüm a kollekcióban  - de ettől most eltekintünk. Nem beszélve arról, hogy az élénk, vibráló színek mellett újra megjelent a farmer és a hímzett virágminta - aminek nagyon örültem. A darabok többsége a klasszikus Chanel stílust viselik magukon, ellenben az oversize szabásvonalaknak köszönhetően mégis mai és modern. Ugyanakkor nem tudunk szó nélkül elmenni a bemutató legextrémebb darabja mellett, a hatalmas Chanel táska mellett, amit nektek is látnotok kell, s bízom benne, hogy ebből nem lesz trend... Nektek hogy tetszik kísérletező Karl legfrissebb kollekciója?
 
 
 
 
Valentino
Maria Grazia Chiuri és Pierpaolo Piccioli újra mesterművet alkottak. A márka kreatív vezetői tovább ápolják az alapító, Valentino Garavani hagyatékát megbolondítva a XXI. századi minimalizmussal. A fehér, fekete és nude mellett még mindig fontos kiegészítője a kollekciónak a Valentino vörös. A rengeteg csipke és a selyem mellett e márka 2013-as tavaszi felhozatalában is megjelentek a metálos csillogású anyagok.  Ellenben a most oly' divatos lézervágott bőr darabok valahogy kimaradtak, helyette merevített csipkéből készítettek roppant szexi és sejtelmes outfiteket. Nem szeretjük ismételni magunkat, de imádjuk a brand jövő nyári ruháit, FAVE a javából!
 
 
 

Alexander McQueen
Sarah Burton újra fantasztikusat alkotott, mintha maga Alexander Lee alkotásait látnánk a kifutón. A brand jövő nyári kollekció bár 'csak' leendő trendeket diktál, de mi így is oda vagyunk a bemutatón felvonultatott darabokért. Az áttetsző neccek, bodyk, míderek és abroncsok - valószínűleg a különleges anyagok mellett ezek az apró, de dögös ruhadarabok is helyet kapnak majd a márka valós 2013-as tavaszi kollekciójában, mert valljuk be őszintén, hogy a kifutón látott darabok csaknem 90% nem utcaképes. Ennek ellenére, mi imádjuk Sarah legújabb alkotásait, és Ti?
 
 
 
 
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése