2013. március 13., szerda

A régi-új kék

A 2013-as tavaszi szezon egyik legmenőbb színe a régi-új kék lesz - gondolom nem nagy meglepetés! Bár meg kell hagynom, hogy egészen 2012 őszéig eléggé elhanyagolták e fiús színt a tervezők... A kék újdonsága talán leginkább az árnyalatokban rejlik, legalábbis az én meglátásom szerint. 
 
 
A kék árnyalatai rendkívül népszerűek voltak a 2013-as tavaszi kollekciókban, "először" a legismertebb márkák kifutóin láthattuk az idei szezon kékjeit - többek közt a Salvatore Ferragamo, a Burberry és a Hermés bemutatóin.Tavasszal a sötétkék kissé háttérbe szorul, amit a tengerészkék, a világos kobalt és az aqua árnyalatok váltanak majd.

A Salvatore Ferragamo kollekciójában az élénk színek uralkodnak, s akik nem félnek sokkolni, azok bátran kombinálhatják egymással az élénk, vibráló színeket is egy összeállításon belül. S akik nem szeretik a színeket kombinálni, bátran öltözhetnek tetőtől talpi kékbe is.
 
 
Buberry Prorsom - az örök kedvenc, sőt még talán annál is több a brit márka 2013-as tavaszi kollekciója. A metálos árnyaltok elsőre a kedvenceim lettek, s azonnal sikerült beleszeretnem egy csaknem 4000 eurós bőrdzsekibe is... Az idei trendek közül biztosan a metálos darabok a legmegosztóbbak - nektek tetszenek a metál árnyalatok?
 
 
Nem utolsó sorban pár sor a talán legutcaképesebb kollekcióról, vagyis a Hermés tavaszi darabjairól: a benzinkék árnyalatok talán a legkifinomultabbak, melyek szinte mindennel jól mutatnak - de talán egymással a legjobba, mint azt a kifutón látjátok. S ha egy kedvencet kéne kiemelnem, az biztosan az utolsó képen szereplő könnyed kötött pulcsi lenne.
 
 
S végezetül pár inspiráló kép a tavaszi kék összeállításaitokhoz: 
 

Képek forrása: FASHIONBEANS
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése