2013. március 28., csütörtök

Az Ördög a részletekben lakozik...

Az az apró, megmagyarázhatatlan fűszer, amiről már sokszor beszéltem illetve írtam nektek is... Ma megpróbálom kissé részletesebben is körülírni, hogy mennyire is fűszeres ez az úgynevezett fűszer.
 
A jól öltözött férfi ma már univererzális jelenség - ez kicsit furán hangzik -, vagyis a világ minden pontján tűnnek fel jobbnál jobb stílussal bíró pasik, amely stílusok kontinensről kontinensre változnak. A legegyszerűbb és egyben a leghatékonyabb módja annak, hogy kitűnjetek a szürke tömegből, hogy feldobjátok napi összeállításotokat pár kiegészítővel. Ha ez megvan, és még mindig hiányoltok valami megmagyarázhatatlan többletet, akkor még mindig van pár apró trükk amitől "fűszeresebb" lehet a napi szettetek. Nem beszélve az apró részletekről sem, melyek egy "átlag szemlélő" figyelmét lehet hogy elkerülik, de egy szakavatottabb figyelmét biztosan felkelti. Na de térjek is az apró kis részletekre:
 
 
Színes zoknik
Pontosan magam sem tudom, hogy milyen szabályok vonatkoznak a zokni színére, de épp attól lesztek stílusosak, hogy mertek merészek lenni. Természetesen egy fekete öltönyhöz TILOS fehér sportzoknit húzni, ellenben egy barnás nadrághoz bátran válasszatok élénk narancssárga zoknit akár. A zokni fantasztikus módja annak, hogy egy csipetnyi üdeséget csempésszetek az aznapi összeállításokba - gondoljatok csak Chuck Bass összeállításaira.
 
 
 
Feltűrt ujjak
Biztosan sokotok tűrte már fel eddig is a pólóját esetleg ingét, ellenben ha a rövid ujjú pólótokat is feltűritek (persze hanyagul, mintha nem is Ti tűrtétek volna fel), akkor még stílusosabb lehettek. A basic pólótok mellett természetesen a zakótok, a farmer dzsekitek és nem utolsó sorban a kardigánotok ujjait is bátran tűrjétek fel. Apropó kardigán, próbáljátok új feltűrni a kardigánotok ujját, hogy az alól kilógjon a már szintén feltűrt ing ujja is.
 
 
 
Vibráló színek
Jó hír, hogy nem kell tetőtől talpig sem neonba, sem vibráló pinkbe öltözni idén tavasszal. Bár meg kell hagynom, hogy egy-egy feltűnő színű kiegészítő biztosan feldobja bármelyikőtök összeállítását. A megszokott karkötők, nyakláncok és órák mellett bátran válasszatok valami különleges övet, dokumentum tartót esetleg mobil tokot is akár nem beszélve a férfi clutch-okról.
 
 
 
Végezetül annyi, hogy bátran variáljatok és kísérletezzetek is otthon, hogy utána, immár élesben az utcán minden rendbe legyen!
 
Forrás: The Fashionbeans
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése