2013. április 23., kedd

Minták és zakók

2013 többek közt a minták éve is. Az idei szezon biztosan a merészségről, a bátorságról és arról szól, hogy ki mennyire meri variálni a mintákat.
 
 
A tavasz mindig is a vibráló színekről és a merész mintákról szól, de most sokkal nagyobb hangsúlyt kaptak az elegánsabb darabok is. A mintás ingek és a nyomatos rövidnadrágok mellett a melegebb hónapokban a mintás zakók hódítanak majd az utcákon - remélhetőleg itthon is. A kevésbé konzervatív megjelenés érdekében a pasztell árnyalatok mellett a fast-fashion márkák mintás zakókkal árasztották el kollekcióikat. Tudom, hogy egyes darabok néha már sokkolóak, de egy visszafogott chinóval minden mintás darab tökéletes választás lehet.

 
 
Szerintem még mindig félve vesz a legtöbb fiatal pasi zakót, ugyanis mindenkinek a ballagós öltönyeik jutnak eszébe, a ZAKÓ szó hallatán. Nem beszélve arról, hogy most nem a hagyományos zakókról van szó, hanem a mintás, feltűnő darabokról. Apropó minták, komolyan mondom idén mindenféle minta, nyomat és print divatos - így valószínű mindenki megtalálja a saját kedvenc kis darabját. Szerencsére egyre több fiatal mer merész lenni a hétköznapokon is, ezért próbáltam pár nyomatos darabbal kedveskedni nektek.
 
 
 
Ha tetszett, kövess Facebook-on és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!
 
Már Twitter-en is eléhettek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése