2013. április 18., csütörtök

Mintás inget mindenkinek!

Azt már biztosan tudjátok, hogy minden szezonnak megvan a maga kedvenc kis trendje, ellenben vannak olyan tendenciák is, melyek akár évekig a köztudatban élnek - ilyenek a mintás ingek is.

Nem beszélve arról sem, míg mások - a lakosság nagyobb része - az egyszínű, basic ingekre fókuszál, addig Ti bátran kísérletezetek a mintákkal és a nyomatokkal. Gondoljatok arra, hogy egy fekete zoknit is lehet helyetessíteni egy színes darabbal, ugyanakkor mindig szem előtt kell tartani, hogy vannak olyan alkalmak, amikor a fekete a befutó. Előbb arra akartam célozni, hogy egy mintás ing stílusosabb, ellenben vannak olyan alkalmak, amikor csakis egy egyszínű darabban megengedett a megjelenés.



Mostanra már sikült eléggé eltérnem a mintás ingektől, így vissza is térnék az idei szezon legmenőbb mintáira: a teljes "festmény printek" mellett a nonfiguratív ábrákon át egészen az apró kis virágmintákig mindenfajta nyomat menő idén tavasszal. A Dolce & Gabbana tavaszi kifutóján teljes barokk festményeket láthattunk az ingekre nyomtatva, amik nem nagyon nyerték el a széles közönség tetszését, ugyanis egyetlen fast-fashion márka sem kínál hasonló darabot. Ugyanakkor a Burberry geometrikus formái már annál több ingen visszaköszönnek, persze sokkal színesebb formákkal és mintákkal. Az eddigi luxus márkákkal ellentétben az olasz Ermenegildo Zegna a színes kis virágmintákra esküszik.



A legismertebb márkák után pár szó essen az olcsóbb és elérhetőbb márkákról is. A legismertebb márkáknál azt figyeltem meg, hogy keverik a tavaszi trendeket, gondolok itt az apró mintás pasztell ingekre és a kék geometrikus alakzatokra. S hogy mivel kombináljátok a nyomatos ingeteket? Szerintem és a legelismertebb magazinok szerint is, bátran variálhatjátok bármivel - legyen az eredmény sportos vagy akár elegáns. Ami talán fontos, hogy maradjatok egyéniségek!



Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése