2012. július 27., péntek

Virágminta pasikon fave or fail?

Általában ha a virágmintára gondolunk, mindenkinek a nagymama függönyei jutnak az eszébe, és nem egy férfi ruhadarab. Ellenben a tervezők és a high-fashion márkák is rengeteg merész mintával, köztük a virágmintával is, készülnek az idei nyárra.


Ha lépést szeretnél tartani a divattal ne habozz néhány virágmintát párosítani a megszokott ruhatáradba. Én személy szerint nem szeretem a virág mintákat magamon, ellenben egy-egy outfit igazán feldobható pár virágos nyomattal. Sokak szerint a virágminta túl nőies, de mindenki gondoljon bele, hogy a nadrág pedig férfias... Szerintem a mai divatban már nincs olyan ruhadarab, minta és szín ami csak az egyik nemnek szánnak, ma már minden unisex!


Ha már egy ideje szemezgetsz a virág mintával, akkor idén épp itt az ideje, hogy megvedd a kinézett darabot. A Fashionfave csapata szerint párosítsd a farmert egy virág mintás inggel - szerintünk ez a legnagyszerűbb összeállítás, hogy egy csipetnyit izgalmasabb legyen a nyári outfited. Míg a merészeknek azt ajánljuk, hogy a kiegészítőik boruljanak virág mintába (sál vagy kendő, táska és cipő). Azoknak akik szeretnének a munkában is kitűnni a tömegből, de az ottani etikett ezt nem engedi, azoknak ajánljuk a visszafogott színűbb apróbb virágokkal díszített ingeket. Ugyanakkor az igazán nagyok a feltűnő virág mintás kabátokra esküsznek, mint Riccardo Tisci is, aki egy Celiné motoros virág mintás dzsekibe szeretett bele.

Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!
Kövesd Te is a FASHIONFAVE-t online, itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése