2012. október 12., péntek

Marie Claire Fashion Days 2012. ősz 2. rész

Pár napja már olvashattatok hazánk egyik legszínvonalas divat eseményéről (itt), ahol az Anh Tuan, Daniel Benus, Dora Abodi és Dóra Mojzes aktuális kollekcióiról is olvashattatok.  A neves show-nak a VAM Design Center adott otthon, s a kifutóra lépett többek közt Pásztor Anna, Szekeres Nóra, Muri Enikő és Keveházi Krisztina is. Nem is szaporítanám tovább a szót, nézzük is a többi dizájnert:

Konsanszky
A tervezőnő a letisztult, minimalista stílusával mindig meggyőz, hiszen a minimal szabás mellett egy-egy apró részlettől minden ruha dögössé válik. Nem beszélve arról, hogy idén ősszel a hatvanas évek köszönnek vissza a ruhákról.  
 
 
Nora Sarman
A magyar 'haute couture'. Na jó, tudom, hogy nem lehet itthon couture-t piacra dobni, de akkor is Sármán Dóri darabjai már-már a magas szabászat határait beszegeti. Imádom a tervezőnő, első igazi kollekcióját, mert egyszerűen megindít bennem valamit, amitől felejthetetlen lesz az adott gyűjtemény.
 
 
NUBU
A márka kreatív csapata a megszokottól sokkal sötétebb, maszkulinabb jellegű. Ellenben a vezető divatmárkákkal a sziluettek szinte mindegyike a maszkulin jelleg miatt mégis kellően nőiesek.
 
 
USE unused
A kollekció, melyben jól megfér egymás mellett a minimal, oversize szabás és a darékhangsúlyos, ún. new look sziluett, nem beszélve a színek csodás színjátékáról.
 
 
Képek forrása: FashionTime
Folytatás hamarosan
Ha tetszett, kövess Facebookon is, ahol további érdekességeket osztok meg!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése