2013. április 10., szerda

Rövidnadrágot zakóval!

Igen, most nem olvastatok félre semmit sem... Ma arról olvashattok pár sort, hogy hogyan érdemes tavasszal és nyáron kedvenc rövidnadrágotokat egy zakóval párosítani.
 
 
Az igazi divatőrültek mindig egy lépéssel a többiek előtt haladnak. Biztosan nem mondok újat azzal, hogy a melegebb napokon a pasik körében nagyon népszerűek a rövidnadrágok - ellenben idén tavasszal, főleg majd nyárok a kánikulában (bárcsak már ott tartanánk...) új értelmet kap e nyárias darab. A legelismertebb dizájnereknek is kedvence a rövidnadrág, hiszen több márka kollekciójában is főszerepet játszik, sőt. Az eddig megszokott sportos szabásokat felváltották az elegáns vonalak, amiket a kifutókon klasszikus zakókkal párosítottak.

 
A Richard James tavaszi kollekcióban a vidám színek mellett a könnyed , lezser szabás volt a nyerő. A dizájner az elegánsabb darabokat mokasszinnel párosította, míg a fiatalosabb összeállításokat flip floppal egészítette ki.
 
 
Teljes ellentéte Junya Watanabe kollekciója az előbbi kollekciónak, hiszen minden egyes darab az elegancia jegyében született meg. A kollekcióban főleg a szürke, fehér és a pasztell árnyalatok uralkodnak - így akár egy 30-as üzletemberen is el tudom képzelni a szürkés összeállításokat.
 
 
A Dior új 'porondmestere', Raf Simons természetesen megbolondította az 'unalmas' rövidnadrág-zakó kombókat is - ugyanis Simons felsliccelt forrónadrágokkal kombinálta a klasszikus szabású zakókat.
 
 
Természetesen, ami a kifutón befutó, az előbb vagy netán utóbb az utcákon is menő lesz. Ez most sem történt másként, ugyanis több nemzetközi magazin sorozata után az elérhető fast fashion márkák lookbook sorozataiban is ott vannak a rövidnadrág-zakó kombók. Sok brand bolondítja meg még könnyed kötött pólóval is a rövidnadrág-zakó kombókat, míg akadnak olyan márkák is, akik 'csak' egy feltűnő inggel párosították a szóban forgó kombinációkat. Mindezek után én inkább csak egy trendi rövid ujjúval egészíteném ki a már így is menő rövidnadrág-zakó kombót.
 

Képek forrása: Fashionbeans
 
Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése