2013. június 14., péntek

Fürdőnadrág körkép 2013 - 1. rész

Most már nagyon úgy néz ki, hogy végleg beköszöntött a nyár, s ezzel együtt a strandszezon is. Így mára egy fürdőnadrág körképpel készültünk azon olvasóinknak, akik még nem tudták eldönteni, hogy idén miben merészkedjenek a strandra.

Mivel a térdig érő nadrágok egyeduralmának már réges-régen vége, ezért is döntöttem úgy, hogy két részben mutatom be nektek a legmenőbb fürdőnadrágokat! Ugyan Mamiban évente megrendezik a fürdőruha divathetet, ahol a legújabb trendeket mutatják be, ellenben a valós életben a fürdőruha trend általában 4-5 évente változik csak látványosabban. Az idei év kulcs szava a kreativitás lehetne, hiszen egyszerűen bármilyen hosszúságú fürdőnadrág trendinek számít, pompázzon bármilyen színben. 



A sort bármennyire is meglepő, de a jól bevált, de mégis talán kissé elhanyagolt fecskével kezdeném. Ugyan a fiatalok körében tabunak számít ez a típusú fürdőnadrág, ugyanakkor az idősebb korosztály előszerettel hordja - most nem csak a német turistákra gondolok a Balaton partján. Ha már a fecske mellett teszed le a voksod, akkor semmi estre sem válassz fehér színűt, hiába mutat jól a Versace kifutóján. Apropó Versace -  nagy szerepet játszott Donatella a fecskék idei népszerűségében, hiszen a márka 2013-as tavaszi kollekciójában tucatnyi fecske díszelgett. Végezetül, főleg azoknak tudom ajánlani a fecskét, akik azért járnak strandra, hogy leússzak a maguk 4-5 hosszát. 



Mára a fecske mellett a szintén klasszikusnak számító bokszer-fürdőnadrággal készültem. Biztosan emlékeztek még a 2006-os James Bond filmre, a Casino Royale-ra, amelyben  Daniel Craig is egy babakék La Perla bokszer-fürdőnadrágot viselt - nagyjából akkor élte reneszánszát ez a típus, bár azóta is nagy népszerűségnek örvend. Ahogy a fecskénél, úgy a bokszer fazonnál is mindennemű minta és szín divatos, hiszen a Versace párducmintásat kínál arannyal bolondítva, addig a Hugo Boss a letisztult kék-narancs párosra esküszik. Így nektek is csak azt tudom tanácsolni, hogy válasszatok színben passzoló darabot, és amennyiben kedvelitek a mintákat akkor, legyen akár párducmintás az idei bokszer-fürdő nadrágotok.



A férfi fürdőnadrág piac kétségtelenül évről évre  növekszik, nem beszélve arról sem, hogy a 2013-as szezonban több fazon közül választhattok, mint valaha. Tehát csak a képzeletetek szabhat határt a megfelelő darab kiválasztásában!

Forrás: Fashionbeans

Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Már Twitter-en is eléhettek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése