2013. június 8., szombat

Így tüntessétek el a szem alatti ráncokat

A múlt héten a szürke karikák eltüntetéséről olvashattatok, míg ma már a legtutibb szemránckrémeket hoztam el nektek, perzse több apró kis tanáccsal! 



A szem környékén látszik meg először a kor, de nem is biztos, hogy át kell lépni a 30-at ahhoz, hogy az első finom ráncok jelentkezzenek ezen a területen. Ez alól a férfiak sem kivételek, így én a megelőzés mellett állok. Pár napja kezdtem el magam is aggódni a ráncok miatt, majd megnyugtattam magam, hogy kellő odafigyeléssel eltüntethetőek a finomabb ráncok. A ráncok eltüntetésére próbáljatok avokádókivonatú vagy Jojoba olajú termékeket választani, s akár lefekvés előtt tapogassátok bele az ujjaitokkal a szemetek környékébe. A hatékony Vitaplex formula csökkenti a sötét karikákat és ráncokat, fiatalítsa a fáradt és megviselt bőrt, nem beszélve arról sem, hogy a koffein elősegíti a mikrokeringést. Válasszatok repceolaj és shea vaj tartalmú hidratáló krémeket.


Íme még 3 tuti termék a ráncok ellen:



1. Vichy Homme Liftactiv Ránctalanító Arckrém
2. AA Men Vital 40+ Hidratáló Ránctalanító Krém
3. Logona Mann Ránctalanító Folyadék

Végezetül azt mindenképp el kell mondanom, hogy heti egyszeri krémezés nem használ – ez bármennyire is drasztikusan hangzik, de így van. A bőrápolás, és leginkább szemkörnyék ápolás csak akkor lehet hatásos, ha rendszeres.

Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Már Twitter-en is eléhettek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése