2013. június 19., szerda

Rövidnadrágok mitákkal bolondítva!

Mivel a héten elkezdődtek már a nagy nyári leárazások, pontosabban hétfőn a H&M-ben, és várhatóan a hét második felében már az Inditex üzleteiben is olcsóbban vásárolhatunk - így mára összegyűjtöttem azokat a mintás rövidnadrágokat, melyek biztos befutók idén nyáron! 

Arról már biztosan hallottatok, hogy 2013. a minták éve, ez alól a shortok sem kivételek, sőt! Ha már van egy mintás zakód, egy nyomatos inged, akkor mindenképp be kell szereznetek egy hasonló mintázatú rövidnadrágot is. Na de milyeneket, és ez  a kérdés...



Már régebben olvashattatok egy bejegyzést a csíkokról, hát a rövidnadrágokat sem kerülték el a csíkok. Ahogy azt a montázsban is látjátok, a csíkos shortokat semmiképp sem kombináljátok feltűnő pólókkal, inkább válasszatok egy visszafogott vagy basic színben passzoló rövid ujjút, és a kiegészítőkkel próbáljátok kiélni a fantáziátokat. Amiért még tudom ajánlani a csíkos nadrágokat az az, hogy biztosan jövőre is hasznát tudjátok majd venni az idén megvásárolt daraboknak. 



A vidáman csíkos szettekkel ellentétben a terep mintás nadrágokkal sokkal jobban lehet vadulni - szó szerint. Ugyan leginkább a fekete bőrt tudom hozzá elképzelni, de mivel az nyáron nem túl praktikus, ezért inkább a könnyedebb farmer anyagokat ajánlom. Az igazán bevállalósaknak meg még mindig ott a rövidnadrág-zakó kombó. Majd elfelejtettem mondani, hogy semmi esetre sem egy háromnegyedes sokzsebes darabot válasszatok, hanem helyette egy térd fölött kb. 2-3 centiméterrel végződő hosszúságú darabot vegyetek.




Azok a borzalmas hawaii mintás ingek után szabadon, idén újra a virágminta hódít a férfi divatban, persze sokkal stílusosabb újjászületésben, mint a szóban forgó ingek mintái voltak anno. Ugyan a montázsban most nem láthattok ilyen szettet, de én leginkább pasztell árnyalatokkal tudom elképzeli ezeket a cseppet sem lányos nyomatokat. Amennyiben óckodnátok a világos színektől, akkor a rövidnadrág színvilágához illő neon színekkel is bátran párosítsátok az újonnan vásárolt virágmintás shortjaitokat! Az én kedvencem az alsó sor középső Gucci szettje, ugyanis remek összhangot alkot a nyomat és a világos farmer. :) 




Ti már vettetek valamit a leárazásokon? 

Forrás: Fashionbeans

Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Már Twitter-en is eléhettek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése