2013. június 12., szerda

Sikk a francia Riviérán

Lehet, hogy nincsenek millióitok monacói bankokban, ellenben attól még öltözhettek fiatal, elegáns monacóiaknak, akár itthon is!

Ami mindig is vonzott Monacóban azok a gyors autók, a drága pezsgők és főleg a kilátás a francia Riviérára, persze az adóparadicsom mellett Cannes és Saint-Tropez is kedvenc üdülőhelyeim, de Monacó mégis más, nem csak a kékvérűek miatt... Ezért is választottam a hercegséget a mai cikkem fő témájának, hiszen lassan itt a meleg, és attól, hogy jön a jó idő, még nem kell lemondani az eleganciáról.

 

A városállam ismert a leírhatatlan csillogó partjáról és a kikötőjéről, ahol egymás mellett szorongnak a több millió dolláros jachtok, így nem kell hozzá sok szerencse, hogy egy stílusos franciával találkozzon az ember a parton. Azonnal felismerhetőek azok a stílusos örökösök, akik követik a divatot, de mégis tisztelik a hagyományokat - így amennyiben szeretnétek Budapest utcáira varázsolni a Riviéra hangulatát mindenképp szerezzetek be formálisabb szabású világoskék, bézs és fehér ruhadarabokat. Keverheted az ingeket különböző pólókkal, amihez már csak elegáns világos nadrág vagy egy chino kell. A tökéletes összeállítás titka csupán az egyszerűség: minden modern díszítés és szezonális trend elrontja a jacht tulajdonosok világa ihlette outfitet. 



Állítólag bár Európa divat városaiban már rég hódítanak a minták, addig a monacóiak még mindig óckodnak a feltűnő nyomatoktól, így inkább Ti is csak a pasztell árnyalatokat variáljátok majd! A monacói stílus, ha lehet egy 33 ezer lakosú városállamnak saját stílusa, akkor az mindenképp finom és tiszta mindenféle extravaganciától elzárt, mégis népszerű. Egy igazi előkelőség sosem aprózza el a cipő kérdést sem, így Ti se rontsátok el az összeállításaitokat egy nem megfelelő, ízléstelen lábbelivel. Válasszatok akár feltűnő színű mokaszint, vagy egy halvány színű loafer-t. És persze a megfelelő szemüvegről se feledkezzetek meg! 



Forrás: Fashionbeans

Ha tetszett, kövess Facebookon és Tumblr-on, vagy kérdezz az ask.fm-en!

Már Twitter-en is eléhettek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése