2013. november 28., csütörtök

Divatos kötések

Folytatódik is a 'kötött pulcsik hete', ugyanis ma időtlen, mégis fiatalos és modern darabokról olvashattok - négy fazonra bontva, a megszokott montázsokkal fűszerezve. 


Magasnyakú pulóver
Megkérdőjelezhetetlen, hogy egy klasszikus darabról beszélünk, hiszen remekül kiegészíti az egyszerű farmer kombót és az irodai outfiteket is egyaránt. Az irodába sokan párosítják zakóval és tweed nadrágokkal - ezt nektek is csak ajánlani tudom, akkor is, ha csak a suliba öltöztök ki. Míg a fiatalabb generáció, pontosabban a sportosabb stílust képviselő férfiak is bátran válasszanak egy feltűnő mintázatú, vagy kötésű magasnyakút a hidegben, amihez elég már csak egy parka. 



Kardigán
Őszintén jelentkezzen az, akinek egyetlen kardigánja sem vesztegel a  szekrényben. Látjátok... Nem egyszer olvashattátok már itt is a blogon, hogy bármely egyszerű összeállítást képes stílusossá varázsolni egy jól megválasztott kardigán. Idén télen a nagyon vastag, már-már oversize darabok számítanak trendinek - ahogy a képen is látjátok -, ellenben a finomabb kötésű darabok az időtállóságuk miatt idén is sz élvonalhoz tartoznak. 



Nyomatok/Minták
Amennyiben ruháiddal is szeretet megmutatni, hogy mennyire egy vidám személyiség vagy, akkor mindenképp muszáj  beszerezned egy élénk színű, fiatalos kötött pulcsit. Nem beszélve arról sem, hogy a képeken látható darabokkal azonnal az összes szempár rád ragad. Bátran variáljátok a mintákat és a színeket is!



Klasszikus
A cikk végére választottam azt a darabot, ami minden férfi szekrényében megtalálható, az egyszerű  és klasszikus kötött pulcsit. Talán a sikere a sokoldalúságában rejlik, hiszen ez a viszonylag egyszerű darab könnyen variálható bármely stílussal - lessetek egy pillantást a montázsra is. Inspirációra fel! 



Képek forrása: fashionbeans.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése