2013. december 21., szombat

Magyarország 10 legstílusosabb férfija

Szinte már megszámolhatatlan a legstílusosabb férfiak listája, ugyanakkor itthon nagyon ritkán rangsoroljuk az igazán divatos férfiakat, eddig... 

Mivel vészesen közeledik az év vége, így mára összeállítottam az idei év 10 legstílusosabb magyar férfijának listáját! Mivel eddig csak egy közismert blog listája létezett, amit a hetekben anyamagazinom, a Fashionfave rangsora követett, így mindenképp szerettem volna én is megmutatni azokat a stílusos férfiakat, akikre igenis érdemes odafigyelni itthon is. A Couture4U listája annyiban térhet el az előbb felsoroltak közül, hogy a népszerű előadók és színészek helyett, sokkal nagyobb hangsúlyt fektettem a szakmabeliekre, így több, kevésébe ismert arc is felkerült a mai listámra - igen, aki igazán otthon van a magyar divatéletben, azokat nem érhetik csalódások és meglepetések.



Nézzük is, kik hazánk legstílusosabb, legjobban öltözött férfijai, íme: 


1 - Godena-Juhász Attila
Az USE unused egyik alapítójától jogosan várhatja el az ember, hogy stílusával és öltözködésével példát mutasson a hazai férfiaknak, és inspirálja őket. Godena-Juhász szerint a stílus egy olyan megfoghatatlan dolog, ami a személyiségünkből fakad.


2 -  Szűcs Péter
A stílus valahol ott kezdődik, amikor egy slim fit fekete ingben is feltűnő tud lenni valaki, s ez a tulajdonság a magyar InStyle főszerkesztőjének megadatott, hiszen remekül variálja a basic darabokat, anélkül, hogy olcsó hatást keltene, mindenféle felesleges kiegészítő nélkül. 


3 - Schiffer Miklós
A két lábon járó magyar, nagybetűs Stílus, aki szerint ugyan tanulható a stílusosság, ellenben csak akkor nem lesz izzadságszagú az összeállításunk, ha ösztöneikre hallgatunk. 


4 - Éder Krisztián
Az egykori rapper, immár tehetséges és elismert fotós öltözködésével sosem volt semmi baj, ahogyan múltak az évek Ő is változott, és mára kiforrott stílussal rendelkező fiatal művész lett - csak tanulni lehet tőle.


5 - Igor Deseatnikov
Gondolja az ember, egy stylistnak könnyű dolga van... Csak ismételni tudom magam, a stílus belőlünk fakad, amit lehet erősíteni és elfojtani is. Igor remekül variálja szettjeit, és erősíti egyedi stílusát. 


6 - Tóth Ali
A The Room magazin főszerkesztőjének stílusa mellett sem mehettem el szó nélkül. Szerint a stílusos férfi nem feltétlenül trendkövető, hanem odafigyel arra, hogy összeállításaival önmagát fejezze ki.



7 - Eli van Poeyer
Hazánk egyik legjobb, európai szinten is megbecsült stylistjának és divattanácsadójának vérében van a divat és a stílusosság, bármihez nyúl, életre kell - mindenkinek lenne mit ellesnie Elitől. 


8 - Alföldi Róbert 
Alföldi szakmai tapasztalata zseniális, stílusa klasszikus és kifinomult, ugyan összeállításai a fekete-fehér kombóra és a sötét árnyalatokra szűkülnek, ellenben megjelenése sosem unalmas, mindig stílusos és jellegzetes. 



9 - Baráth László
A Capsula egykori buyerének stílusa is figyelemreméltó, ugyan Baráthot jobbára csak a szakmabeliek ismerik, ellenben egy kattintást megér, érdemes utánakeresni az ismert közösségi portálokon.  


10 -  Istenes Bence
A mai listám talán egyik legismertebb szereplője, akit ugyan az X-faktor színpadán párszor félreöltöztettek, a hétköznapokon mégis mindig egyedi és fiatalos szettekben látható - egy újabb követendő példa. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése