2014. február 12., szerda

8 dolog, amit a nők utálnak a férfi divatban

Eddig főleg a legújabb trendekről és örök klasszikusokról olvashattatok tőlem, s mindig az egyediségre ösztönöztelek Titeket, ellenben ma több olyan darabbal készültem, amit a nők ki nem állhatnak a férfiakon. 

Mondanom sem kell, hogy roppant nehéz megfelelni a nők elvárásainak, nemde? Épp ezért sokszor lehetetlen úgy felöltözni, hogy összeállításunk modern és stílusos legyen, emellett még barátnőnk elvárásainak is megfeleljen. Na jó, azért nem ilyen vészes a helyzet, hiszen a kifutókon látott trendek leegyszerűsítettebb változati minden hölgy igényét kielégítheti, hiszen számtalan tendencia közül válogathatunk. Mára összegyűjtöttem pár olyan darabot, ami lehet réges-régen divat volt, ellenben ma már biztosan kiveri a biztosítékot hölgy ismerőseitek körében.


Amennyiben nem vagy vérbeli motoros mellőzd a bőrmellényeket, még abban az esetben is, ha szerinted így tökéletes az aznapi szetted. Nem beszélve arról, hogy a manapság több száz szabásvonalú mellény kapható a piacon, s a nem megfelelő szabású darab nyújthatja, szűkítheti, de akár torzíthatja is a felsőtestünk.


Talán a valaha volt legízléstelenebb ruharab a csillogó anyagból készült öltöny. Felesleges ragozni, úgy ahogy van, ízléstelen és csúnya, s ezt a nők is nagyon jól tudják. Annak ellenére, hogy olykor-olykor a nemzetközi kifutókon is feltűnik egy-egy 'csillogó öltöny', az még nem azt jelenti, hogy nekünk muszáj azonnal beszerezni egyet öcsénk szalagavatójára!


Alig van olyan fiatal, akinek nem lenne legalább egy olcsó humoros feliratos pólója - bevallom nekem is van, de mentségemre legyen, hogy csak otthon, a négy fal között hordom. Ha igazán stílusos szeretnél lenni, akkor rögvest felejts el a közismert vicceket és szlogeneket, hiszen általában ezek a pólók nem viccesek, hanem cikik.



A bőrmellény mellett mindenképp meg kell említenem a bőrnadrágokat is, bár annak ellenére, hogy a Balmain nagyon ízléses darabokat dob piacra szezonról szezonra, de idehaza még mindig a motoros bőrnadrágok az elterjedtebbek az utcákon. Épp azért azt tanácsolom, ha még ezek után is bőrnadrágra vágynál, akkor mindenképp egy kissé drágább, de sokkal stílusosabb darab mellett tedd le a voksod, mint Kanye West.


Biztos vagyok benne, hogy nincs olyan fiatal férfi, aki nem gyűrte volna nadrágszárát a cipőjébe... Szerintem nagyon is menő ez a bakancsba tűrt viselet, bár állítólag a hölgyeknek kevésbé tetszik ez a 'trend', mint nekünk, bár ha ez lesz az egyetlen 'bakink' az első randin, kétségtelen, hogy lesz egy második is.


Többször is olvashattatok már arról, hogy a kiegészítőkkel óvatosan kell(ene) bánni, mivel a nőknek nem nagyon tetszik, ha a pasijukon több a csilli-villi kiegészítő lóg, mint rajtuk. Tehát legfeljebb egy karkötő, netán egy nyaklánc, de abból sem a leghangsúlyosabb darab.  


Flip-flop. Számtalanszor megtárgyaltuk, hogy hétköznapokon az utcán semmi keresnivalója a tanga papucsoknak, még akkor sem, ha az egy méregdrága Givenchy darab. Szigorúan csak nyáron, a strandon megengedett a viselése!


A végére hagytam azt a darabot, amit mi sem szeretünk a hölgyeken, és ők sem szeretnek rajtunk, ugyanakkor mindkét nem előszeretettel hordja - ez a darab, nem más, mint a háremnadrág. Talán idehaza nem terjedt el annyira a férfiak körében e rettentő darab, szerencsére, bár a mélyített üllepű nadrágokból elég nagy a választék a hazai fast-fashion boltokban is. Annyit tanácsolok, inkább kerüljétek eme 'remek' darabot, mint hogy úgy nézzetek ki, mint Justin Bieber...


Persze a listának itt nincs vége, hiszen ahány nő, annyi ízlés, ezáltal millió utált darab. Fiúk, és nektek mi nem tetszik a női divatban?

A bejegyzés megtalálható a Fashionfave online magazin felületén is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése